Uusimmat

Voisiko hittisarja Schitt’s Creek saada jatkoa? Ainakin Annie Murphy olisi siihen valmis

Kuva: © Netflix - Black Mirror, Annie Murphy

19.07.2023 16:45 Muropaketin toimitus

Black Mirror -sarjan kuudennella kaudella nähtävä Annie Murphy oli mukana lukuisilla Emmyillä palkittussa Schitt’s Creek -komediasarjassa vuosina 2015-2020.

Kuuden tuotantokauden mittainen Schitt’s Creek on yksi kaikkien aikojen parhaita komediasarjoja. Rikkauksista ryysyihin -tarinassa upporikas perhe joutuu sopeutumaan köyhäilyyn, mikä ei aina ole kovin helppoa.

Vuonna 2020 päättyneen sarjan ovat luoneet isä-poika-kaksikko Eugene ja Daniel Levy, jotka myös sarjassa esittävät isää ja poikaa. Äitinä nähdään Catherine O’Hara ja tyttärtä esittää Annie Murphy.

Comic Bookin haastattelussa Murphy kommentoi, että olisi valmis palaamaan Schitt’s Creekin maailmaan uudestaankin. Hän heittää pallon sarjan toiselle luojalle ja tv-sarjaveljelleen Daniel Levylle.

“Enhän minä enää tästä nuorru, joten tik tok Daniel, jos jotain meinaa tapahtua niin laitapas se nyt tapahtumaan”, Murphy naureskelee. Ajatus muutaman kymmenen vuoden päähän sijoittuvasta jatkosta saa näyttelijän vitsailemaan lisää.

“Ajatella, Alexis [Murphyn roolihahmo Schitt’s Creekissä] vanhainkodissa. Sehän on kokonaan oma tarinansa. Me tarvitsemme sellaisen ehdottomasti.”

Schitt’s Creekin kaikki kuusi kautta ovat tällä hetkellä Suomessa katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Kehuttu ja palkittu komediasarja saapuu Suomeen tänään – ”Täydellistä viihdettä syksyyn, ensimmäiset kolme jaksoa meni hetkessä”, kehui kriitikko

 

Muropaketin uusimmat