Uusimmat

Voisiko Stranger Things -suosikki palata viidennellä kaudella, vaikka kuolikin jo? Näin sarjan tuottaja kommentoi fanien toivetta

Kuva: © Netflix

14.09.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Stranger Thingsin kesällä julkaistu neljäs kausi esitteli uuden yleisösuosikin – ja tappoi tämän kauden lopuksi pois.

Varoitus: sisältää juonipaljastuksia Stranger Thingsin neljänneltä kaudelta!

Netflixin hittisarja Stranger Things on taluttanut ruutuun neljän kauden aikana joukon uusia hahmoja, jotka sarjassa on sitten viimeistään kyseisen kauden lopuksi siivottu pois. Näin tehtiin myös kesällä julkaistulla neljännellä kaudella, missä mukana oli Joseph Quinnin esittämä Eddie Munson.

Ystävänsä kauden lopussa pelastava Eddie luukutti Metallican avustuksella itsensä katsojien sydämiin ja synnytti suorastaan maailmanlaajuisen ilmiön. Moni Stranger Things -fani haluaisikin nähdä Eddien mukana vielä seuraavallakin kaudella.

Sarjan vastaavana tuottajana toimiva Shawn Levy ei kuitenkaan lupaa mitään, paljastaa The Hollywood Reporterin haastattelu. Levy kyllä kertoo ymmärtävänsä katsojien toiveen oikein hyvin.

“Voi pojat, todella moni, siis todella moni ei kuulemma pysty käsittelemään ajatusta viidennestä kaudesta ilman Eddien läsnäoloa. Se on erittäin epätodennäköistä. Erittäin epätodennäköistä. Mutta maailma, me kuulemme teitä. Me tiedämme. Teillä on Eddiestä pakkomielle. Niin on meilläkin”, Levy kommentoi.