Uusimmat

Ewan McGregor paljasti, mitä fanien toimintaa hän inhoaa: “Täysin sielutonta toimintaa”

15.02.2020 12:01 Muropaketin toimitus

Ewan McGregor kertoo vihaavansa fanien kanssa otettavia selfieitä.

Viimeisimpänä Harley Quinn -seikkailussa Birds of Prey pahiksena nähty Ewan McGregor on esiintynyt useissa sellaisissa rooleissa, joiden myötä hän on saanut kintereilleen joukon faneja. Sunday Todayn tuoreessa haastattelussa (Comicbook.comin kautta) McGregor paljastaa, että hänen suhtautumisensa faneihin on muuttunut ajan kuluessa – koska fanien käyttäytyminen on muuttunut.

McGregor kertoo olevansa mielellään tekemisissä faniensa kanssa, mutta yhtä asiaa hän inhoaa sydämensä pohjasta. Hänen mielestään fanien ottaman selfiet ovat nimittäin kamalia.

“Siinä vaan seistään ja otetaan kuva ja sitten he ovat tyytyväisiä ja menevät pois. Se on täysin sielutonta toimintaa. Ei mitään vuorovaikutusta. Ennen se oli tyyliin ’hei minä näin sinut siinä elokuvassa’. Jopa ihmiset, jotka eivät pitäneet kyseisestä elokuvasta, etenkin Skotlannissa, tulivat sanomaan, että ’se leffa missä olit oli muuten ihan paska’. Siinä sentään oli jotain vuorovaikutusta, mutta se on vaihtunut selfieihin”, McGregor selittää.