Uusimmat

Huhu: Ilman Spider-Mania tehtävä ”Spider-Man-elokuva” on täynnä klassikkopahiksia

29.05.2017 10:33 Muropaketin toimitus

Maaliskuussa uutisoitiin, että Sony Pictures on tekemässä elokuvaa Hämähäkkimies-sarjakuvista tutuista Mustasta kissasta ja Hopeasapelista. Nyt projektista on saatu sekä faktoja että mielenkiintoisia huhuja.

Mustan kissan (Black Cat) ja Hopeasapelin (Silver Sable) yhteiselokuvan ohjaa Love & Basketballista (2000) tuttu Gina Prince-Bythewood, joka laatii myös uuden käsikirjoituksen Christopher Yostin (Thor: The Dark World) aikaisemman version pohjalta. Supersankariseikkailun nimeksi on tällä tietoa tulossa Silver & Black, tosin kyseessä voi hyvin olla vasta pelkkä työnimikin.

Silver & Blackin tarinasta ei ole vielä faktoja jaeltu, mutta huhuja riittää.

Splash Report -sivuston mukaan Silver & Blackissa on mukana useita Spider-Manin vihollisia, kuten Tarantula, Skorpioni, Kraven, Hautakivi ja jopa Kameleontti. Mukaan aiotaan mahduttaa myös Jessica Drew eli Hämähäkkinainen, mikä pistää viimeistään epäilemään Splash Reportin lähteen luotettavuutta.

Mielenkiintoista kyllä, Tom Hollandin esittämää Hämähäkkimiestä ei Silver & Blackissa välttämättä nähdä ollenkaan. Sama saattaa koskea myös Silver & Blackin kanssa samaan maailmaan sijoittuvaa Venom-elokuvaa, jonka pääosaan Sony Pictures hiljattain kiinnitti Tom Hardyn.

Sonyn ja Marvel Studiosin yhteistyönä syntynyt Spider-Man: Homecoming saa ensi-iltansa heinäkuussa. Siinä klassisista Hämis-konnista nähdään Korppikotka, Tinuri ja Tärisyttäjä.

Spider-Man
Kaikki jutut aiheesta