Hyvien kauhuelokuvien buumi jatkuu The Woods -leffan trailerin perusteella

11.05.2016 20:20 | Aki Lehti

”Kaikkien aikojen pelottavin elokuva.”

Hyviä kauhuleffoja on ilmestynyt parin viime vuoden aikana jopa omituisen paljon, esimerkkeinä mainittakoon vaikkapa Babadook, Starry Eyes, The Witch ja It Follows. Lisää taitaa olla tiedossa.

Oikein pätevän kauhupätkä You’re Nextin ja trilleri-pelottelu The Guestin ohjanneen Adam Wingardin The Woods -kauhuleffasta on julkaistu ensimmäinen traileri.

Tekijät lupaavat leffan olevan ”kaikkien aikojen pelottavin elokuva”. Se on melkoinen lupaus. Pelottaa leffa tai ei, niin traileri ainakin lupaa hyvää.

Virallista synopsista ei ole vielä julkaistu, mutta trailerista selviää nuorten opiskelijoiden lähtevän eräretkelle metsään, jossa he eivät ole yksin.

Elokuvan pääosissa nähdään James Allen McCune, Callie Hernandez, Brandon Scott, Valorie Curry, Corbin Reid ja Wes Robinson. Käsikirjoituksesta vastaa Simon Barret.

The Woodsin lisäksi Wingard ohjaa myös The Walking Deadin luoja Robert Kirkmanin Outcast-sarjakuvaan perustuvan saman nimisen tv-sarjan pilottijakson, joka tuoreen trailerin perusteella vaikuttaa pirullisen hyvältä.

The Woods saa ensi-iltansa Jenkeissä 16. syyskuuta. Toivotaan leffan rantautuvan Suomeenkin.

the-woods-trailer-poster

Lähde: YouTube

Muropaketin uusimmat