Uusimmat

Jason Statham tekee jatko-osan elokuvalle, johon edes itse ei ollut tyytyväinen

Kuva: © Warner Bros. Pictures

29.04.2021 08:12 Muropaketin toimitus

Jättihaileffa The Meg saa jatko-osan, jonka ohjaa Ben Wheatley.

Jason Statham kertoo Colliderin jutussa tekevänsä jatko-osan vuoden 2018 The Meg -elokuvalle, jonka hän itse haukkui ennen sen iltaa. Valmiissa versiossa ei ollut mukana tarpeeksi verta ja gorea, sillä ne oli pätkitty pois studion toimesta.

Kakkososa saattaa olla rankempi, sillä sen ohjaa Ben Wheatley. Kuvausten on tarkoitus alkaa ensi vuoden alussa.

– Jos minulla on päivät oikein, niin ryhdymme hommiin tammikuussa 2022. Olen innoissani päästessäni tekemään töitä Ben Wheatleyn kanssa, sillä pidän hänen leffoistaan ja hän on upea ohjaaja. Meillä on nyt hyvä käsikirjoitus, ohjaaja ja mahkut tehdä jotain hienoa, Statham sanoo.

Stathamin uuden Wrath of Man -elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 7. toukokuuta. Wheatleyn upean huuruinen kauhutrippi In the Earth puolestaan sai maailmanensi-iltansa tammikuussa Sundancen elokuvajuhlilla ja on tällä hetkellä teatterikierroksella Yhdysvalloissa. VOD-julkaisu on ilmeisesti jo toukokuussa. Toivottavasti loistava kauhuelokuva saapuu lähiaikoina Suomeenkin.

Ensimmäisestä The Meg, eli Megalodon -leffasta todettiin Muropaketin arviossa muun muassa seuraavaa:

”Jossain rinnakkaisulottuvuudessa Megalodon on taatusti paljon parempi teos, jota studio ei ole päässyt pilaamaan. Meidän todellisuudessamme se on keskinkertaisuuden multihuipentuma, joka ei harmittavasti ole tarpeeksi huono tai tarpeeksi hyvä ollakseen oikeasti hauskaa viihdettä.”

Arvostelu: Megalodon on jättihaileffaksi aivan liian veretön – ei ihme, että Jason Statham haukkui itsekin omaa elokuvaansa