Uusimmat

John Malkovich oli itsekin ihmeissään vuoden 1999 Being John Malkovich -elokuvasta: “Miksi ette tee ennemmin leffaa Tom Cruisesta?”

02.06.2020 09:39 Muropaketin toimitus

John Malkovich ei uskonut, että Being John Malkovich -elokuvaa saadaan koskaan tehtyä.

John Malkovich promoaa NME:n pitkässä haastattelussa Netflixin uutta Space Force -sarjaa, mutta kertoo paljon muustakin, kuten esimerkiksi Spike Jonzen vuoden 1999 Being John Malkovich -elokuvasta.

Osittain Malkovichin pään sisällä tapahtuvaa elokuvaa yritettiin tehdä useamman vuoden ajan, jo ennen kuin näyttelijä suostui mukaan. Hän kertoo lukeneensa Charlie Kaufmanin käsikirjoituksen, mutta halunneensa ohjata elokuvan ensin itse ja sen pääosassa esiintyvän jonkun toisen.

Lue myös: Arvostelu: The Officen tekijöiden Netflix-sarja Space Force on lähes katsomiskelvotonta roskaa

–  Miksi ette tee ennemmin leffaa Tom Cruisesta? Charlie selitti minulle juurta jaksain, ettei hänellä ole mitään mielenkiintoa sukeltaa Cruisen pään sisään, joten suostuin mukaan, Malkovich muistelee.

Arrow Video julkaisi viime vuoden elokuussa Being John Malkovich -elokuvasta upean Blu-ray-version, joka on ladattu täyteen kiinnostavaa ekstramateriaalia. Sen voi ostaa luonnollisesti Arrow’n omasta nettikaupasta tai vaikkapa Amazonista.