Uusimmat

Juliste Ethan Hawken The Black Phone -kauhuelokuvassa esittämä sarjamurhaaja on melko häiriintynyt ilmestys

28.09.2021 08:25 Muropaketin toimitus

Ethan Hawke näyttelee kerrankin pahista, häiriintynyttä lapsia tappavaa sarjamurhaajaa.

Universal Pictures ja Blumhouse ovat julkaisseet julisteen The Black Phone -kauhuelokuvasta, jossa poseeraa maski kasvoillaan kerrankin pahista näyttelevä Ethan Hawke. Elokuvan on ohjannut Hawken kanssa jo Sinister-kauhuleffassa yhteistyötä tehnyt Scott Derrickson.

The Black Phone perustuu Joe Hillin novelliin, jonka pohjalta käsikirjoituksen on rustannut C. Robert Cargill. Elokuva ja novelli kertovat nuoresta sarjamurhaajan sieppaamasta pojasta nimeltään John Finney, joka on lukittu kellariin. Aiempien uhrien verellä tahrittujen seinien sisäpuolella hänellä on seuranaan vain vanha lankapuhelin, johon kuolleet uhrit soittavat öisin.

John Finneyn roolissa nähdään Mason Thames. Mukana ovat myös Jeremy Davies, Madeleine McGraw, Brady Hepner, Jacob Moran ja Jordan Isaiah White.

The Black Phone sai maailmanensi-iltansa viime lauantaina Fantastic Fest -kauhuleffafestareilla ja keräsi kehut niin kriitikoilta kuin yleisöltä. Elokuva saapuu Yhdysvalloissa laajempaan levitykseen 28. tammikuuta. Suomen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.