Uusimmat

Kuvapaljastus: Sami Hedbergiltä huippukallis supersankarileffa! Suosikkikoomikko muuttuu ihmisämpäriksi: ”Tällaista elokuvaa ei ole ennen tehty”

01.04.2017 07:57 Muropaketin toimitus

Myynti- ja jonotuslukujen valossa suomalaiset rakastavat Sami Hedbergin huumoria ja ämpäreitä yli kaiken. Nyt tekeillä on elokuva, jossa nämä kaksi asiaa yhdistyvät odottamattomalla tavalla.

Radiosta ja stand up -show’staan tunnettu Sami Hedberg on todistanut suosionsa myös valkokankaalla: miehen tähdittämät Luokkakokous-elokuvat (2015 & 2016) ovat keränneet satojatuhansia katsojia.

Ari Savonen uskoo Ämpärimieheen.

Nyt Sami Hedberg on tekemässä uuden aluevaltauksen: uransa ensimmäisen toimintaelokuvan! Eikä suinkaan mitä tahansa räiskintähölkkää, vaan Suomen oloissa poikkeuksellisella 25 miljoonan euron budjetilla kuvattavan supersankarielokuvan, joka tähyää englanninkielisellä dialogillaan kansainvälisille markkinoille.

”Ällistyttävä Ämpärimies” on Hämähäkkimiehen suuntaan kumartava kertomus miehestä, joka ämpäreitä jonottaessaan joutuu salamaniskun uhriksi. Onnettomuus muuttaa miehen fysiologiaa erikoisella tavalla ja antaa hänelle ylimaalliset voimat. Samalla se kuitenkin tekee hänestä myös aivottoman idiootin.

”Hedberg on juuri oikea mies tähän rooliin”, hehkuttaa Ämpärimiehen ohjaaja Ari Savonen.

Lordin musiikkivideoista, Findie ry:n puheenjohtajana ja tulevan Backwood Madnessin ohjaajana tunnettu Savonen on pestistään innoissaan.

”En ole mikään supersankarifani, mutta Ämpärimies on sankarina aivan omaa luokkaansa. Tällaista elokuvaa ei ole ennen tehty missään”, myös maskeeraajana ja erikoistehosteiden tekijänä tunnettu Savonen kommentoi Domelle.

Ämpärimies

Ällistyttävän Ämpärimiehen promootiokäyttöön tarkoitettu juliste.

Tyylilajiltaan Ällistyttävä Ämpärimies on risteytys puskafarssia, kikkelihuumoria ja tehostetoimintaa.

Hedbergin vartalo toteutetaan kokonaan tietokonetehosteena, samoin yläosa miehen päästä. Nämä toimenpiteet syövät 25 miljoonan budjetista niin ison osan, ettei muiden näyttelijöiden palkkaamiseen jää varaa.

Hedbergin vastanäyttelijänä toimiikin pääasiassa käsikirjoituksesta vastaavan Jaana Huhti-Wanin hoitokissa Miiru.

Tästä luonnoksesta Ämpärimies sai alkunsa.

Eikö tämä ole typerä idea, Ari Savonen?

”Ei. Miiru on tosi hyvä näyttelijä. Lisäksi se toi minulle viime kesänä leikkihiirensä pyytämättä. Pitäähän sellaiselle antaa arvoa”, ohjaaja painottaa.

”Sami myös esittää elokuvassa kahta eri hahmoa, nimittäin myös Ämpärimiehen vastustajaa Tohtori Von Vesiperää. Kohtaukset aiotaan toteuttaa peilin avulla.”

Ällistyttävän Ämpärimiehen kuvaukset alkavat vapun jälkeen. Ensi-iltansa elokuva saa syksyllä 2018.

Dome seuraa tulevina kuukausina aktiivisesti supersankariseikkailun tekemistä. Lisätietoja on tarjolla myös Ämpärimiehen kotisivuilla, jotka aukeavat kesän aikana.

Sami Hedberg
Kaikki jutut aiheesta

Aiotko käydä katsomassa Ämpärimiehen elokuvan?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat