Uusimmat

Matthew McConaughey tekee uuden tv-sarjan True Detectiven luojan kanssa

29.01.2020 13:00 Muropaketin toimitus

Matthew McConaughey ja Nic Pizzolatto tekevät yhdessä sarjan nimeltä Redeemer.

True Detective -tv-sarjan luoja Nic Pizzolatto on siirtynyt tekemään tv-tuotantoja HBO:lta FX:lle. Hänen uusi, FX:lle tuotettava sarjansa on nyt saanut nimekkään näyttelijäkiinnityksen, sillä jo True Detectiven palkitulla ensimmäisellä kaudella yhdessä Pizzolatton kanssa työskennellyt Matthew McConaughey palaa yhteistyöhön Pizzolatton kanssa, kertoo Comicbook.com.

Heidän uusi sarjaprojektinsa on nimeltään Redeemer ja se pohjautuu Patrick Colemanin kirjoittamaan romaaniin The Churchgoer. Tarina kertoo ex-papista, joka on vaihtanut kirkkouran vartijan tehtäviin ja joka ryhtyy selvittämään Teksasin sydänmailta paljastuvaa salaliittoa.

Uutisen mukaan sarjan tuotantoa ei kuljeteta perinteisen pilotointiprosessin läpi, vaan Pizzolattolle on annettu tehtäväksi kääntää Colemanin tarina suoraan sarjaksi. Mikäli kanavapomot pitävät hänen ehdotuksestaan, Redeemer kuvataan suoraan kokonaiseksi sarjaksi.

True Detectiven tulevaisuus on puolestaan hämärän peitossa. HBO omistaa oikeudet sarjaan ja voi jatkaa sitä halutessaan eteenpäin jonkun toisen showrunnerin kanssa. Mitään tietoa mahdollisesta jatkosta ei kuitenkaan ole julkistettu.