Uusimmat

Miksei Tintti muuttunut jättiläismäiseksi viskipulloksi Yksisarvisen salaisuudessa?

15.12.2011 14:32 Muropaketin toimitus

Steven Spielbergin ohjaama Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus saa USA:ssa ensi-iltansa vasta joulun alla. Weta Digitalin animaattoreiden pääjehu Jamie Beard kertoo tuoreessa haastattelussa, mikä lähdemateriaaleina toimineiden albumien kohtauksista ei päässyt mukaan elokuvaan.

Jotkut Yksisarvisen salaisuuden nähneistä jäivät kaipaamaan elokuvaan kohtausta, jossa höyrypäinen kapteeni Haddock näkee autiomaassa hallusinaation, jossa Tintti muuttuu jättiläismäiseksi viskipulloksi. Wetan Jamie Beardin mukaan kohtaus oli alunperin tulossa mukaan elokuvaan, mutta oli sitten kuitenkin liian villi toteutettavaksi valkokankaalla.

”Kun Tintin tuo valkokankaalle meidän valitsemallamme tavalla, tietyt asiat eivät näytä hyvältä. Tintin pää realistisen viskipullon päässä on aika pelottava näky! Se ei enää tunnu Spielbergin versiolta. Steven oli hyvin tarkka siitä millaisen elokuvan hän halusi tehdä”, Beard valotti tehtyjä valintoja.

Mikäli Tintin tekeminen kiinnostaa enemmänkin, voi Jamie Beardin haastattelun lukea kokonaisuudessaan io9-sivustolta. Lue myös Dome.fi:n arvostelu Yksisarvisen salaisuudesta.

Lähde: io9