Uusimmat

Näytepätkä: Hellboy lähtee jahtaamaan jättiläisiä

27.03.2019 09:07 Muropaketin toimitus

Hellboy-reboot saapuu Suomen teattereihin 12. huhtikuuta.

Uudesta Hellboy-elokuvasta ei mainoskampanjan perusteella ota pirukaan selvää. Leffasta julkaistut trailerit ovat olleet melko kamalia, kun taas tämä viime viikolla julkaistu kohtausnäyte vaikutti ihan passelilta.

Nyt elokuvasta on julkaistu toinen kohtausnäyte, jossa punainen pirumme varustautuu jättiläisjahtiin. Tämäkään pätkä ei vaikuta lainkaan huonolta, mutta muistetaan kuitenkin, että leffan arviot saa julkaista vasta ensi-iltaa edeltävänä päivänä, joka ei ole juuri koskaan hyvä juttu.

Neil Marshallin ohjaaman Hellboyn pääosaa esittää David Harbour. Mukana ovat myös muun muassa Ian McShane, Milla Jovovich, Sasha Lane, Penelope Mitchell ja Daniel Dae Kim. Suomessa elokuva tulee teattereihin 12. huhtikuuta.

Virallinen synopsis kertoo: ”Mike Mignolan huippusuosittuihin sarjakuviin perustuva Hellboy (David Harbour) on helvetistä tullut supersankari, joka tasapainoilee todellisen ja yliluonnollisen maailman välissä estääkseen hirviöitä tuhoamasta maailmaa. Hellboyn kotimaassa Englannissa jättiläiset ovat heränneet ja sankari kutsutaan apuun. Samaan aikaan kostonhimoinen verikuningatar Nimue (Milla Jovovich) kerää hirviöarmeijaa noustakseen johtamaan sotaa Hellboyta ja ihmiskuntaa vastaan. Pysäyttääkseen verikuningattaren Hellboyn on kohdattava myös oma pimeä menneisyytensä.”