Uusimmat

Netflix julkaisee jatkoa jämäsarjalleen, vaikka oikea ratkaisu olisi ollut lakkauttaa se heti ensimmäisen kauden jälkeen

15.09.2021 08:25 Muropaketin toimitus

Netflixin vesittämä Locke & Key -fantasiasarja jatkuu lokakuussa.

Netflix on julkaissut teaser-trailerin, joka paljastaa Locke & Key -sarjan toisen kauden saapuvan palveluun 22. lokakuuta. Joe Hillin ja Gabriel Rodriguezin saman nimiseen sarjakuvaan perustuvan fantasiasarjan ensimmäinen kausi nähtiin viime vuoden helmikuussa. Kolmaskin kausi on jo varmistunut.

Netflix teki Locke & Keyn kohdalla saman tempun kuin esimerkiksi Sweet Tooth -sarjan kanssa, eli vesitti upean aikuisille suunnatun sarjakuvan koko perheen fantasiahömpäksi. Muropaketin arvostelussa Locke & Keysta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Netflix-sarjan typerin idea on ollut tehdä aikuisille suunnatusta sarjakuvasta K13-suositusikärajalla varustettu versio. Poissa on niin ääriväkivalta kuin gore, mutta myös kaikki mahdollisesti ahdistusta aiheuttavat asiat. Sarja ei ole millään tasolla pelottava ja sen tosielämän kamaluuksia, tuskaa ja menetystä käsittelevät kohdat pelkkiä pintaraapaisuja. Tuntuu kuin sarjan pääpäsmäreinä toimivat Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) ja Meredith Averill (The Haunting of Hill House) olisivat lukeneet sarjakuvan Wikipedia-artikkelin ja napanneet suoraan lehdistä mukaan muutaman vuorosanan.”

Arvostelu: Netflixin käsissä upea Locke & Key -kauhusarjakuva kääntyy lapsille suunnatuksi fantasiahömpäksi