Uusimmat

Netflix pilasi Robert Downey Jr.:n tulevan sarjan jo ennen kuin kuvaukset ehtivät alkaa?

13.05.2020 08:07 Muropaketin toimitus

Netflix tekee Jeff Lemiren Sweet Tooth -sarjakuvaan perustuvan sarjan.

The Hollywood Reporter kertoo Robert Downey Jr.:n Team Downey -tuotantoyhtiön tekevän Netflixille Jeff Lemiren Sweet Tooth -sarjakuvaan perustavan sarjan.

Sarjan juonikuvaus kuulostaa muuten siltä kuin pitääkin, mutta se painottaa useaan otteeseen luvassa olevan laajalle yleisölle suunnatun koko perheen fantasiadraaman. Moderni sarjakuvaklassikko on valitettavasti niin kaukana koko perheen tarinasta kuin mahdollista. DC Vertigon sarjakuva käsittelee tieteisfantasian kautta ihmisyyttä sekä ihmisen kykyä tehdä hyvää ja pahaa. Synkkää, väkivaltaista ja erittäin koskettavaa Sweet Toothia julkaistiin 40 numeron verran vuosina 2009- 2013.

Pääosaa, eli ihmisen ja peuran hybridi Gussia esittää lapsinäyttelijä Christian Convery. Mukana ovat myös Will Forte, Nonso Anozie ja Adeel Akhtar. Sarjan kertojaäänenä toimii James Brolin.

Showrunnereina toimivat Jim Mickle (In the Shadow of the Moon) ja Beth Schwartz (Arrow), jotka ovat myös tuottajia yhdessä Downeyn, Susan Downeyn, Amanda Burrellin, Linda Moranin ja Evan Mooren kanssa.

Sweet Toothin lisäksi Lemire tunnetaan myös omista sarjakuvistaan kuten Descender, Royal City ja Trillium. Hän on käsikirjoittanut myös Marvelin sarjakuvia kuten All-New Hawkeye, Extraordinary X-Men, Moon Knight ja Old Man Logan, sekä DC:n Animal Mania, Superboyta ja Justice League Darkia.

Viime viikolla julkistettiin hänen ensimmäinen joukkorahoituksella toteutettava sarjakuvansa Cosmic Detective, jonka toisena käsikirjoittajana toimii Matt Kindt (BANG!; MIND MGMT). Sen taiteesta vastaa David Rubín. Cosmic Detectiven tavoitesumma tuli täyteen noin tunnissa.