Uusimmat

Netflix tekee ainakin viisi Kick-Assin luoja Mark Millarin sarjakuviin perustuvaa elokuvaa ja sarjaa

18.07.2018 14:47 Muropaketin toimitus

Netflix on nykyään myös sarjakuvakustantamo, joka aikoo tehdä lukuisia adaptaatioita Mark Millarin sarjakuvista.

Asiasta kyllä uutisoitiin viime vuoden elokuussa, mutta monilta taisi silti mennä ohi se, että Netflix on nykyään myös sarjakuvakustantamo. Striimauspalvelu osti tuolloin Millarworld-sarjakuvakustantamon hittisarjakuvaa toisensa perään tehneeltä Mark Millarilta, joka tunnetaan muun muassa Kick-Ass, Kingsman,- ja Old Man Logan -sarjakuvistaan.

Nyt Netflix on paljastanut tarkempia suunnitelmiaan mitä se aikoo tehdä itse striimauspalvelun puolella Millarin tunnettujen sarjakuvien kanssa ja luvassa onkin kunnon kasa sarjoja ja leffoja.

Tv-sarjat tehdään ainakin Jupiter’s Legacy ja American Jesus -sarjiksista, joista molemmat ovat oikein hienoja tekeleitä. Elokuvaversiot on luvassa näillä näkymin Empress-, Huck- ja Sharkey The Bounty Hunter -sarjiksista, joista pari vuotta sitten julkaistu Huck on yksi Millarin parhaista tuotoksista.

Se kertoo pienessä kaupungissa asuvasta Huckista, vähän hitaasta isosta miehestä, joka supervoimiensa avulla haluaa tehdä joka päivä tietyn määrän hyviä tekoja ja auttaa muita ihmisiä.

Sarjojen ja leffojen aikatauluista, ohjaajista ja näyttelijöistä ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta ainakin saamme Netflixiin vihdoinkin jotain muutakin kuin pelkkiä Marvel-sarjiksiin perustuvia tekeleitä.