Uusimmat

Netflixin uutuudet viikolla 33: Aikuisten animaatioviihdettä Simpsoneiden luojan tapaan

13.08.2018 17:01 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixissä alkaa Simsoneiden luojan aikuisille suunnattu animaatiosarja Disenchantment. Elokuvapuolella luvassa on yksi uutuus, nuortenkirjaan pohjautuva To All The Boys I’ve Loved Before.

Ultravioletti, kausi 1 – 17. elokuuta
Puolalaisessa rikossarjassa amatöörietsivien nettiyhteisö ratkaisee rikoksia teknologian avulla ja samalla löytää samanhenkisiä oikeudenjanoisia ja samalla hieman erikoisia ystäviä.

Disenchantment – 17. elokuuta
Simpsoneiden luojan Matt Goeningin animaatiosarjassa seurataan ahkerasti kuppia kallistelevan prinsessan sekä hänen ärhäkän haltiakumppaninsa ja henkilökohtaisen demoninsa toilailuja. Muropaketin alustavat kommentit sarjasta ovat luettavissa täältä >>

Taikuri turneella (Magic for Humans), kausi 1 – 17. elokuuta
Justin Willmanin taidokkaat taikatemput hämmästyttävät ihmisiä kadulla ja sisätiloissa. Hän ripottelee hyväntahtoisten taikojen sekaan myös vitsejä aikuisille.

Loma-asunnot loistokuntoon (Stay Here), kausi 1 – 17 elokuuta
Sisustussuunnittelija Genevieve Gorder ja asuntomyyjä Peter Lorimer esittelevät amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa asuntojen omistajille kuinka loma-asunnoista loihditaan häikäiseviä rahantekovälineitä.

To All The Boys I’ve Loved Before – 17. elokuuta
Lara Jeanin seinäruusun elämä muuttuu kertaheitolla, kun hänen salaiset rakkauskirjeensa joutuvat hänen viiden ihastuksensa käsiin. Jenny Hanin suositun nuortenkirjan elokuvasovituksen pääosissa nähdään Lana Condor (Alita: Battle Angel, X-Men: Apocalypse), Janel Parrish (Valehtelevat viettelijät) ja Noah Centineo (Sierra Burgess on luuseri, The Fosters). Elokuvan on ohjannut Susan Johnson.

The Investigator: A British Crime Story, kausi 2 – 19. elokuuta
Brittiläisessä rikossarjassa Mark Williams-Thomas käy läpi vuosikymmeniä sitten tapahtunutta Carole Packmanin tapausta, jossa aviomies tuomittiin vaikka ruumista ei koskaan löytynyt.

Tiedot pohjautuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.