Netflixin uutuuksia tällä viikolla: The Punisherin kakkoskausi, tieteiselokuva IO ja toimintajännäri Close

14.01.2019 13:22 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla Netflixin ohjelmistossa nähdään runsaasti toimintaa ja scifiä. Keskeisin uutuus on Marvel-sarja The Punisherin kakkoskausi. Elokuvapuolella tulossa on muun muassa tieteiselokuva IO sekä Noomi Rapacen tähdittämä toimintajännäri Close.

Viikon 3 uutuudet Netflixillä:

Revenger – 15. tammikuuta

Korealaisessa toimintaelokuvassa entinen poliisi haluaa kostaa perheensä murhan. Hän soluttautuu syrjäiselle saarelle, joka toimii kuolemaantuomittujen rikollisten vankilana.

Marvel’s The Punisher, kausi 2 – 18. tammikuuta

Jon Bernthalin esittämä Tuomari palaa Netflixiin toisen kauden myötä. Frank Castle on hommissa jälleen – ja taas tapellaan. Kuvioihin palaa myös Ben Barnesin esittämä Billy Russo.

Yummy Mummies, kausi 1 – 18. tammikuuta

Australialaisessa tosi-tv-sarjassa neljä varakasta ja tyylikästä tulevaa äitiä juoruilee ja shoppailee valmistautuessaan lastensa tuloon. Luvassa on draamaa.

IO – 18. tammikuuta

Nuori tutkija, joka yrittää pelastaa kuolevan planeettamme, kohtaa miehen, joka yrittää ehtiä viimeiselle maapallolta lähtevälle avaruussukkulalle. Tieteiselokuvan pääosissa nähdään muun muassa Margaret Qualley, Anthony Mackie ja Danny Huston.

Close – 18. tammikuuta

Sam on kovanaamainen henkivartija, joka suojelee hyökkääjien vaanimaa perijätärtä. Sam rientää pelastamaan asiakkaansa – ja opettaa tätä taistelemaan vastaan. Vicki Jewsonin käsikirjoittaman ja ohjaaman toimintajännärin pääosissa nähdään Noomi Rapace, Sophie Nélisse ja Indira Varma.

FYRE: Luksusfestivaali joka lässähti (FYRE: The Greatest Party That Never Happened) – 18. tammikuuta

Fyre-festivaalia markkinointiin ylellisenä musiikkitapahtumana somevaikuttajia kuhisevalla, yksityisellä luksussaarella, mutta totuus oli kaukana lupauksista. Dokumenttielokuva paljastaa, miksi tapahtuma epäonnistui katastrofaalisesti.

Trigger Warning With Killer Mike, kausi 1 – 18. tammikuuta

Komediallisessa dokumenttisarjassa räppäri ja aktivisti Killer Mike tiimeineen tutkii yhteiskunnallisesti ajankohtaisia aiheita.

Tulossa tällä viikolla myös:
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry – 15. tammikuuta
Grace and Frankie, kausi 5 – 18. tammikuuta
Soni – 18. tammikuuta
Carmen Sandiego, kausi 1 – 18. tammikuuta
Trolls: Svengi jatkukoon! Kausi 5 – 18. tammikuuta

Tiedot perustuvat Netflixiltä saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat