Uusimmat

Nyt se on virallista – Sam Raimi ohjaa Marvelin Doctor Strange -elokuvan jatko-osan

15.04.2020 08:52 Muropaketin toimitus

Sam Raimi kertoi ohjaavansa Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan.

Marvel-fanit olivat innoissaan jo helmikuussa kun huhut kertoivat Sam Raimin ohjaavan tulevan Doctor Strange -leffan jatko-osan. Asiaa ei kuitenkaan vahvistettu virallisesti, mutta nyt Raimi itse kertoo työstävänsä elokuvaa.

Raimi promosi ComingSoonin jutussa uutta Quibi-palvelun 50 States of Fright -kauhusarjaansa, mutta otti samalla puheeksi myös Doctor Strangen, viitaten ohjaamansa Spider-Man 2 -elokuvan kohtaukseen, jossa J.K. Simmonsin esittämä J. Jonah Jameson ja Ted Raimin näyttelemä Ted Hoffman miettivät mikä voisi olla sopiva nimi Otto Octavius -pahikselle. Yksi ilmaan heitetyistä ehdotuksista oli Doctor Strange.

– Pidin Doctor Strangesta lapsena, mutta hän ei ollut lempisankarini. Kärkisijoilla olivat aina Hämähäkkimies ja Batman. En olisi voinut koskaan arvata Spider-Man 2 -leffaa tehdessämme, että työskentelen vielä joskus Doctor Strange -elokuvan parissa, Raimi sanoo.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa kesäkuussa. Sen pääosassa nähdään jälleen Benedict Cumberbatch. Mukana ovat myös muun muassa Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong ja Elizabeth Olsen.

Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 5. marraskuuta 2021, jota pohjustetaan Disney Plus -palvelun WandaVision-sarjalla, joka ilmestyy näillä näkymin joulukuussa.