Uusimmat

Odotetun Warcraft-elokuvan tekijät vahvistivat uutisen, jonka kaikki jo tiesivät

28.11.2013 09:45 Muropaketin toimitus

Warcraft

Odotetun Warcraft-elokuvan oli tarkoitus saapua elokuvateattereihin 18. joulukuuta 2015. Toisin kuitenkin käy.

Kun Star Wars: Episodi VII:n ensi-illaksi ilmoitettiin pari viikkoa sitten sama päivämäärä, oli enää vain ajan kysymys, milloin Warcraftille ilmoitetaan uusi julkaisuajankohta. Edes Hollywoodissa kun ei olla niin hulluja, että kukaan alkaisi kilpailla katsojista kenties vuosikymmenen odotetuimman elokuvan kanssa.

Näin ollen Duncan Jonesin ohjaama Warcraft julkaistaan vasta 11. maaliskuuta 2016. Elokuvaan on toistaiseksi kiinnitetty vain kaksi näyttelijää: Travis Fimmel ja Paula Patton. Huhujen mukaan myös Colin Farrell on mukana, mutta tietoa ei ole vahvistettu.

Warcraft pohjautuu Blizzard Entertainmentin pelisarjaan, jonka elokuvasovituksesta on ehditty puhua jo vuosikaudet. Juonesta on tähän mennessä kerrottu seuraavaa:

”The film portrays the origin story of the initial encounters between the humans and the orcs, with an emphasis upon empathizing both the Alliance and Horde sides of their conflict. Featuring characters such as Durotan and Lothar, the film will take place in a variety of locations established in the video game series.”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Bleeding Cool