Uusimmat

Ohjaaja Matthew Vaughn lupaa tehdä lisää Kingsman- ja Kick-Ass-elokuvia

11.06.2018 17:01 Muropaketin toimitus

Kingsman-franchise leviää myös tv:n puolelle, Kick-Ass saa uusintaversion ja Hit-Girl oman elokuvansa.

Ohjaaja Matthew Vaughn kertoo tuoreessa Empiren jutussa suurista suunnitelmistaan Mark Millarin sarjakuviin perustuvien Kick-Ass- ja Kingsman-elokuvasarjojen suhteen. Hän paljastaa tekeillä olevan Kick-Ass-rebootin ja Hit-Girlin oman elokuvan, mutta ei suostu kuin vihjailemaan mitä oikeasti on luvassa.

– Tsekatkaa mitä Mark Millar tekee sarjakuvien puolella jos haluatte vihjeitä, Vaughn sanoo.

Tokaisusta voitaneen päätellä, että Kick-Ass ei keskity enää Dave Lizewskin hahmoon, vaan uuteen päähenkilöön nimeltään Patience Lee, joka seikkailee tuoreissa sarjiksissa. Uusissa Hit-Girl-sarjakuvissa taitava tappaja ei ole enää lapsi, vaan matkustaa vanhempana ympäri maailmaa laittamassa pahiksia kylmäksi.

Suosittujen Kingsman-leffojen kohdalla suunnitelmat ovat vielä kunnianhimoisemmat. Luvassa on kahden edellisen elokuvan tarinaa jatkava kolmas osa, sekä 1900-luvun alkupuolelle sijoittuva spin-off nimeltään Kingsman: The Great Game. Vaughn vahvistaa että elokuvat kuvataan yhdellä rykäisyllä.

Niiden lisäksi ohjaaja haluaisi tehdä myös kahdeksasta tunnin mittaisesta jaksosta koostuvan Kingsman-tv-sarjan, mutta se on ilmeisesti vielä vasta ideaan tasolla.