Uusimmat

Ohjaaja vihjasi: Batman-fanien rakastama versio Harley Quinnista nähdään seuraavassa Suicide Squad -elokuvassa

03.04.2020 17:03 Muropaketin toimitus

The Suicide Squadissa nähdään Batman: The Animated Seriesin inspiroima Harley Quinn.

Ensimmäisessä Suicide Squad -elokuvassa esitelty, Margot Robbien esittämä Harley Quinn sai alkuvuodesta oman, varsin pätevän elokuvansa. Seuraavaksi hahmo palaa kuvioon jälleen Suicide Squadin riveissä James Gunnin ohjaamassa elokuvassa.

Lue myös: Birds of Prey on räväkkä ja energinen supersankarileffa, jossa on kaikuja Tank Girlistä, Deadpoolista ja John Wickistä

Gunn on nyt paljastanut Twitterissä, minkä tyyppiseksi hahmoksi hän suunnittelee Harley Quinnia tulevassa elokuvassaan. Ohjaaja viittaa sarjaan Batman: The Animated Series ja Harleyn hahmon luojaan, Paul Diniin, joka toimi myös yhtenä animaatiosarjan käsikirjoittajista. Mielenkiintoista onkin nähdä, millainen tulos tästä syntyy.

The Suicide Squadin on määrä saada ensi-iltansa 6. elokuuta 2021 – mikäli koronakriisi ei pistä ensi vuodenkin julkaisukalenteria sekaisin. Robbien lisäksi siinä nähdään muun muassa Viola Davis, Jai Courtney, Joel Kinnaman, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melichior ja John Cena. Myös Flula Borg, Nathan Fillion, Mayling Ng, Pete Davidson, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Juan Diego Botto, Storm Reid, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland, Idris Elba ja Michael Rooker ovat mukana rooleissa, joita ei toistaiseksi ole vielä paljastettu.