Uusimmat

Pertti Kurikan Nimipäivät valtaa taas valkokankaat: Tältä näyttää Tokasikajuttu

16.06.2017 12:11 Tatu Junni

Pertti Kurikan Nimipäivistä kertova dokumentti Tokasikajuttu saa ensi-iltansa 13. lokakuuta 2017. Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin käsikirjoittama ja ohjaama toimii itsenäisenä jatko-osana viiden vuoden takaiselle Kovasikajuttu-elokuvalle (2012).

Viime joulukuussa uransa lopettaneen bändin elämää seurataan Tokasikajutussa kolmen vuoden ajan. Siinä missä Kovasikajuttu seurasi bändin kasvavaa suosiota ja nousua julkisuuteen, Tokasikajuttu kertoo kulissien takaa menestyksen ja sisäisten ristiriitojen kanssa painiskelevan punk-bändin viimeisistä yhteisistä vuosista.

Elokuvan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu, ja näyttää tältä:

Pertti Kurikan Nimipäivien vokalisti Kari Aalto on todennut elokuvasta seuraavaa:

”10 pistettä ja papukaijamerkki. Me ei enää riidellä Samin kanssa, koska me riideltiin tossa elokuvassa. Wienissä olin vähän pahalla päällä, mutta ne on menneen lumien juttuja. Olin onnellinen kun meillä oli tää bändi ja sit ihan oikein että jätettiin tää kun Pertti jäi eläkkeelle. Kiitollinen siitä et pääs kiertämään maailman kaikkia paikkoja ja kolkkia.”

 

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat