Uusimmat

Pian itkemme kaikki sikiöasennossa – Maailman hirvein elokuvasarja jatkuu?

27.09.2016 10:03 Tatu Junni

Koko maailma riemuitsi rotuun ja uskontokuntaan katsomatta, kun Twilight-elokuvasarja päättyi vuonna 2012. Nyt alkaa vaikuttaa siltä, että karkelointi saattoi olla ennenaikaista.

Miljardiluokan bisnekseksi paisuneen Twilightin päätyttyä Summit ja Lionsgate ovat koettaneet luoda uusia menestyksekkäitä leffasarjoja kehnoin tuloksin. Nyt näyttää siltä, että kun uutta ravuria ei ole löytynyt, aikovat studiot piiskata kuollutta hevosta.

Lionsgaten johtoportaaseen kuuluva Patrick Wachsberger on todennut ScreenDailyn haastattelussa, että tulossa saattaa olla uusi Twilight-elokuva:

”Uusi Twilight-elokuva on mahdollinen. Jos [Twilight-kirjojen luoja] Stephenie Meyer haluaa kertoa lisää tarinoita noista hahmoista, olemme kiinnostuneita”.

Twilightin jälkeen Stephenie Meyer on kirjoittanut The Host -romaanin, josta julkaistiin filmatisointi vuonna 2013. Se kuitenkin floppasi pahasti (lipputulot 63 miljoonaa dollaria, budjetti 40 miljoonaa), eikä jatkoa ole luvassa.

Meyer on tietenkin yltänyt Twilightilla miljoonatuloihin, mutta voi hyvinkin olla, että lisätienestit kiinnostavat. Mikäli näin on, uusi Twilight-elokuva saattaa hyvinkin saapua teattereihin lähivuosina.

Emme ole asiasta innoissamme; Dome.fi:n toimituksessa kun ei koskaan ole liiemmin Twilightista innostuttu:

Uusi Twilight-elokuva saa käpertymään sikiöasentoon ja rukoilemaan tajuttomuutta

Sekä Kirsten Stewart että Robert Pattinson ovat rakentaneet menestyksekkäästä uriaan Twilightin teinihömpän jätettyään. Kumpaakaan tuskin enää kiinnostaa paluu vampyyriromantiikan pariin. Epäselvää on, miten Lionsgate aikoo tämän pulman ratkaista.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat