Uusimmat

Rocky IV -tähti Dolph Lundgren saattaa palata Ivan Dracon rooliin odottamattomalla tavalla

01.12.2021 09:12 Muropaketin toimitus

Ivan Dragon oma elokuva on edelleen suunnitteilla.

Pitkään huhuiltu Rocky IV -elokuvan Ivan Drago -pahikseen keskittyvä spinoff-elokuva saattaa edelleen toteutua. Neuvostoliittolaista huipputuunattua nyrkkeilijää neljännessä Rockyssa esittänyt Dolph Lundgren kertoo asiasta The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Lundgren palasi rooliin jo Creed II -elokuvassa, jossa hahmoon tuotiin enemmän syvyyttä. Leffassa oli alun perin mukana Rockyn ja Ivan Dragon välinen nujakka, joka kuitenkin leikattiin pois valmiista versiosta.

– Se oli mielestäni hyvä hetki leffassa, suoraan faneille suunnattu. Mutta ohjaaja Stephen Caple Jr. ja MGM-studio olivat sitä mieltä, että kohtaus oli tarpeeton. Mutta asiaan ehkä palataan, sillä MGM suunnittelee Dragolle omaa spinoff-elokuvaa, Lundgren paljastaa.

Jos leffa toteutuu, niin se jatkaa luonnollisesti Creed II:n juonikuvioita, mutta pohjaa myös vastikään julkaistuun Sylvester Stallonen uusiksi leikkaamaan Rocky IV:n ohjaajaan versioon, joka esittelee Dragon hahmon alkuperäisversiota yksityiskohtaisemmin.

– Kuvasimme aikoinaan Ivan Dragolle taustatarinan, joka ei ollut kokonaisuudessaan alkuperäisversiossa. Drago ei koskaan ollut mielestäni pahis tai hirviö. Hänet oli vain pakotettu tappokoneeksi. Eli Drago oli ikään kuin Frankensteinin hirviö ja Neuvostoliitto hänet luonut tohtori Frankenstein, Lundgren jatkaa.

Sylvester Stallone’s Rocky IV: Rocky vs. Drago: The Ultimate Director’s Cut -leffan pääsee katsomaan myös Finnkinon teattereissa. Elokuvaa esitetään kuitenkin vain yhtenä päivänä, huomenna 2. joulukuuta.

Rocky