Uusimmat

Sony puuhaa Spider-Manin spinoffeja ihan urakalla: Nyt myös Silk on saamassa oman leffansa

25.06.2018 10:12 Muropaketin toimitus

Uusia Hämähäkkimies-elokuvia on suunnitteilla ainakin viisi.

Sony suunnittelee useampaa Spider-Man-spin-off-elokuvaa, joista The Wrapin mukaan työn alla on nyt Silk-hahmon oma leffa. Spider-Man: Homecoming oli jättihitti, ja tulossa oleva Venom-leffa ja Spider-Man: Into the Spider-Verse -animaatio vaikuttavat kiinnostavan katsojia, niin Sony takoo kun rauta on kuumaa.

Silk esiintyi sarjakuvissa ensimmäisen kerran The Amazing Spider-Man Vol. 3 -lehden ensimmäisessä numerossa vuonna 2014. Hahmon ovat luoneet Dan Slott ja Humberto Ramos.

Silk on oikealta nimeltään Cindy Moon, jota puri sama radioaktiivinen hämähäkki kuin Peter Parkeria, joten hänen supervoimansa ovat suunnilleen samanlaiset kuin Hämähäkkimiehellä. Silkin hämähäkkivaisto on parempi kuin Parkerilla ja hän on tätä nopeampi, mutta ei aivan yhtä voimakas.

Silkin tuottaa Into the Spider-Verse -elokuvastakin vastaava Amy Pascal. Muita tulossa olevia Hämähäkkimies-aiheisia elokuvia ovat ainakin Silver and Black, Morbius the Living Vampire ja Nightwatch, jonka ohjaamisesta Spike Lee on kiinnostunut.

Spider-Man: Homecoming -jatko-osa on luvassa 5. heinäkuuta vuonna 2019.