Uusimmat

Spider-Manin tyttöystävä Musta kissa saamassa vihdoinkin oman elokuvan

24.03.2017 11:22 Muropaketin toimitus

Sony Pictures tiedotti viime viikolla Venomista. Syksyllä 2018 ilmestyvä elokuva ei ole ainoa Spider-Man -spin-off, jonka Sony aikoo vihdoinkin tuoda valkokankaille.

The Hollywood Reporterin mukaan Sony kaavailee yhteistä elokuvaa Hämähäkkimiehen ex-tyttöystävä Mustalle kissalle (Black Cat) ja palkkiometsästäjä Hopeasapelille (Silver Sable). Epäselvää on, olisivatko antisankarit elokuvassa napit vastakkain vai liittoutuvaisivatko he yhteistä vihollista vastaan. Ehkä sekä että.

Vaikka Mustan kissan elokuva on ollut tekeillä jo jonkin aikaa, ei sen uusimmasta versiosta ole tihkunut vielä tarkempia tietoja julkisuuteen. Se kuitenkin tiedetään, että elokuvan käsikrijoituksen ensimmäisen version on laatinut Westworldista tuttu Lisa Joy-Nolan, ja toisen sarjakuvatarinoistaan tunnettu Chris Yost.

Venom- ja Musta kissa -elokuvat eivät toteutuessaan ilmeisesti sijoitu Marvel Cinematic Universeen, vaikka Hämähäkkimies seikkaileekin Rautamiehen rinnalla kesällä ensi-iltansa saavassa Spider-Man: Homecomingissa. Epäselvää on siis sekin, nähdäänkö seinäkiipijää uusissa ”Spider-Man-elokuvissa” laisinkaan.

Spider-Man
Kaikki jutut aiheesta