Uusimmat

Star Trek -näyttelijä julisti sodan Twilightia vastaan

13.12.2011 13:22 Muropaketin toimitus

Star Trekin Mr. Suluna parhaiten tunnettu näyttelijä George Takei on julistanut sodan Twilightille. Hän kutsuu kaikki sci-fin ystävät joukkoihinsa taisteluun vampyyrihöttöä vastaan.

George Takei on vedonnut leikkimielisesti Star Trekin ja Star Warsin faneihin ja pyytänyt heitä lopettamaan kiistansa ja yhdistämään voimansa yhteistä vihollista vastaan. ”Nyt tarvitaan tähtien rauhaa, sillä kaikella science fictionilla on vastassaan yhteinen uhka. Se on nimeltään Twilight, ja se on todella, todella paha”, Takei veisteli hiljattain videoblogissaan.

Monet ovat löytäneet sekä Star Trekistä että Star Warsista suuria filosofioita ja elämänohjeita. Tällaisia ei kuitenkaan ole tarjolla Twilightin ystäville. ”Sci-fin ystävät, varokaa, Twilight ei tarjoa hienoja tarinoita, hahmoja tai syvällisiä elämänfilosofioita. Twilightin ainoa viesti on selkeästi ’Pitääkö poikaystäväni minusta?'”, tylytti Takei.

Dome.fi:n uutistoimitus liittyy riemumielin Takein johtamaan taisteluun. Jos itse vielä emmit etkä tiedä kumman puolen valitsisit, lue pahennusta herättänyt Twilight – Aamunkoi osa 1 -arvostelumme ja tee päätöksesi.

Lähde: NME