Uusimmat

Suomen Konttori-sarjan kakkoskausi nähdään jo lokakuussa

20.09.2017 12:40 Muropaketin toimitus

Sami Hedberg tähdittää myös sarjan toista kautta.

Suomen Konttorin toinen tuotantokausi tulee katsottavaksi Elisa Viihteeseen jo 26. lokakuuta ja sitä tähdittää edelleen Sami Hedberg, joka esittää konttoripäällikkö Pentti Markkasta.

Brittiläisen kulttisarjan suomalaisen version toisen kauden on ohjannut Markus Lehmusruusu ja Mike Pohjola on toiminut myös toisen kauden pääkäsikirjoittajana.

– Konttorin ensimmäinen kausi oli todella suosittu ja olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme lisää Pentti ”Pena” Markkasen ja kollegoidensa konttoriarkea”, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Elisa Viihteessä maaliskuussa lanseeratun Konttorin ensimmäinen tuotantokausi nähdään myös Nelosella 23. syyskuuta alkaen. Konttori on kelvannut katsojille, mutta suurin osa kriitikoista teilasi sen täysin. Muropaketin arviossa sen todettiin olevan vain tylsä hiilipaperikopio alkuperäisestä.

Konttorin 2. kauden virallinen synopsis kertoo:

”Leskisen Paperia kohtaavat yt-neuvottelut ja monen työpaikka on vaakalaudalla. Samaan aikaan Timo joutuu miettimään, voiko muutenkaan jatkaa töissä, koska hänen rakastamansa Anna on edelleen Ripan kanssa. OP:n arkaluontoinen salaisuus lipsahtaa kaikkien tietoon. Kaiken tämän keskellä Pentti katsoo tehtäväkseen pitää yllä hyvää meininkiä konttorilla, vaikka useampia muita kiinnostaa enemmän yt-neuvotteluiden lopputulos.”

Muropaketin uusimmat