Suomessa aloittaa ensi viikolla uusi tv-kanava – Asiasta ei ole liiemmin etukäteen huudeltu

27.09.2019 12:02 | Muropaketin toimitus

Uusi ilmainen TV-kanava Paramount Network aloittaa toimintansa Suomeessa ensi tiistaina. Kanava lupaa tarjoavansa ainutlaatuista kansainvälistä sisältöä.

Ilman suurta hehkutusta ja rumpujen pärinää aloittaa Suomessa toimintansa uusi, ilmainen tv-kanava. Paramount Network lanseerataan Suomessa ensi viikon tiistaina 1. lokakuuta ja se tarjoaa sarjoja, komediaa ja elokuvia kaikenikäisille katsojille. Se on jatkoa viime vuonna lanseeratulle Paramount+ -suoratoistokanavalle.

Paramount Network koostuu Viacomin tarjonnasta. Kanavalla nähdään muun muassa Kevin Costnerin tähdittämä draamasarja Yellowstone (kuvassa) ja ensimmäistä kertaa Suomessa esitettävä The Daily Show with Trevor Noah. Muita julkaistavia sarjoja ovat muun muassa minisarja WACO sekä uusi komediasarja The Other Two ja katsojasuosikit kuten The Roast with Alec Baldwin ja South Park.

Kanavan ensimmäisenä elokuvana nähdään tänä vuonna ilmestynyt Hellboy. Ensimmäisen viikon ohjelmistossa ovat myös muun muassa Teen Momin ja South Parkin uudet kaudet, Woody Allenin Midnight in Paris ja Bellator MMA -vapaaotteluilta.

Paramount Network nähdään MTV:n (Music Television) kanavapaikalla, kun nuorten viihdekanava siirtyy osaksi operaattoreiden maksullisia kanavapaketteja.

Muropaketin uusimmat