Uusimmat

“Tammikuu ei ollut kamalan kiva” – Star Wars -tähti avautui siitä, miltä The Rise of Skywalkerin keräämät haukut tuntuivat

13.04.2020 10:01 Muropaketin toimitus

Daisy Ridleystä murskatuomiot tuntuivat oudoilta.

Star Wars -näyttelijä Daisy Ridley avautuu DragCastin podcastissa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan saamasta vastaanotosta ja siitä miltä se hänestä tuntui. Aiemmat The Force Awakens – ja The Last Jedi -leffat keräsivät paljon kehuja, mutta Rise of Skywalkerin lyttäsivät aivan syystäkin sekä kriitikot että fanit. Elokuva ei myöskään ollut niin iso hitti kuin Disney ja Lucasfilm toivoivat.

– Tammikuu ei ollut kamalan kiva. Se oli outoa, sillä ihmiset rakastivat kahta aiempaa elokuvaa. Ihmettelin mihin se kaikki oikein katosi, Ridley sanoo.

Näyttelijä kertoo katsoneensa leffan Blu-raylta löytyvän making-of-dokumentin, josta todellakin tulee selville kuinka innoissaan ja omistautuneina elokuvaa tehtiin.

– Se on täynnä hyvää mieltä ja intohimoa. Kun olet itse osa jotain, jota tehdään rakkaudesta aiheeseen ja sitten ihmiset…, no, kaikilla on oikeus mielipiteeseensä. Jokin on kuitenkin muuttunut, joka saattaa johtua somesta ja mitä näitä nyt onkaan, näyttelijä koittaa selittää.

Muropaketin pikaisesti kirjoitetussa arviossa Rise of Skywalker sai 2½ / 5 tähteä, jossa on ainakin yksi tähti liikaa. Leffasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”The Rise of Skywalker ei missään tapauksessa ole kammottavan huono elokuva, mutta ei sitä myöskään kovin hyväksi kehtaa kehua. Se ansaitsee valitettavasti tuomioista karuimman, eli leffa on ”ihan kiva”.

Arvostelu: Star Wars: The Rise of Skywalker on uuden elokuvatrilogian SPOILERI, joka SPOILERI ja SPOILERI