Uusimmat

Tärkein näyttelijä kuoli ennen kuin Black Panther 2:sta oli kuvattu sekuntiakaan, ja nyt elokuvan ohjaaja on pahassa pulassa

12.03.2021 09:32 Muropaketin toimitus

Marvelin Black Panther -jatko-osa on ohjaaja Ryan Cooglerin uran vaikein projekti. 

Ensimmäisen Black Panther -elokuvan ohjannut Ryan Coogler vastaa myös tulevasta jatko-osasta, jonka hän kertoo Jemele Hill Is Unbothered -podcastissa olevan ammatilaisuransa vaikein projekti. Hankaluudet johtuvat vain ja ainoastaan pääosanesittäjä Chadwick Bosemanin kuolemasta viime vuoden elokuussa.

Black Panther 2 -leffaan ei kiinnitetä uutta näyttelijää T’Challan rooliin, eikä Bosemania aioita tuoda takaisin digitehosteiden avulla. Coogler haluaa kunnioittaa ikävöimänsä ystävän muistoa ja samalla jatkaa supersankarikertomuksen tarinaa.

– Olen oppinut maallisen taivallukseni aikana, että asioihin on vaikea saada kunnon perspektiiviä sillä hetkellä kun ne tapahtuvat. Tämä on yksi syvällisimmistä asioista, joita olen joutunut koskaan tekemään. Yritän pitää projektin kasassa ja saada sen etenemään, mutta ilman sitä ihmistä joka aiemmin piti paketin kasassa, Coogler sanoo.

– Minulla on henkilökohtainen elämäni sekä työhön liittyvä elämä, mutta kun työskentelet asioiden parissa joita rakastat, niin nuo kaksi maailmaa sekoittuvat toisiinsa, ohjaaja jatkaa.

Black Panther 2 – elokuvan jatko-osan ensi-ilta on 8.7.2022.