Uusimmat

Todd McFarlane kertoi Facebookissa, miten Spider-Manin “spagettiseitti” sai alkunsa 30 vuotta sitten

09.08.2018 21:02 Muropaketin toimitus

Todd McFarlane on tunnettu Venomin hahmon luojana, mutta hänen kynästään on lähtenyt myös Spider-Manin “spagettiseitti”.

Todd McFarlane toimi The Amazing Spider-Manin piirtäjänä muutaman vuoden vuodesta 1988 alkaen. Tuona aikana hän kehitti spagettiseittinä tunnetun tavan piirtää Hämähäkkimiehen seitit, mutta historia termin takana on tähän saakka pysynyt salassa.

McFarlane on nyt avannut spagettiseitin syntyä Facebook-sivullaan. Hän kertoo, että eräs nimeltä mainitsematon Marvelin päätoimittaja kehitti fraasin, kun hän käski McFarlanea lopettamaan kyseisen tyylin piirtämisen. McFarlane ei arvatenkaan ottanut käskyä kuuleviin korviinsa.

“Ajan kuluessa seitit vaan tuntuivat pitenevän ja pitenevän. Erään kerran kun olin käymässä Marvelilla päätoimittaja kutsui minut käymään. Se ei ollut ensimmäinen kerta, koska kyseessä oli kuitenkin heidän ikonisin hahmonsa, jonka kanssa sekoilin. Tuona päivänä hän sanoi minulle: ’Todd, sinun pitää lopettaa niiden… hiton spagettiseittien tekeminen’”, McFarlane muistelee.

“Se oli täydellistä! Kun poistuin huoneesta piirsin seuraavaan numeroon kaksi kertaa pidemmät seitit kuin ennen!”

Muropaketin uusimmat