Uusimmat

Tron-elokuvien ystäville on luvassa hieno aprillipäivä

08.02.2011 11:37 Muropaketin toimitus

Sekä alkuperäinen, vuoden 1982, Tron että viime joulukuussa ensi-iltansa saanut Tron: Perintö ilmestyvät Suomessa Blu-ray ja DVD -formaateissa 1. huhtikuuta.

Tron: Perintö -elokuvasta ilmestyy huhtikuussa myyntiin Blu-ray:n ja DVD:n ohella Tron: Perintö 3D Blu-ray, alkuperäisen ja jatko-osan sisältävä Tron Double Pack ja tietenkin keräilijöille suunnattu megapaketti tai parikin, joista esimerkiksi Play.com kauppaa Tron Legacy: Limited Collector’s Edition -harvinaisuutta hieman alle 90 euron hintaan.

Collector’s Edition sisältää:

  • Individually Numbered Uber-cool ’Cube’ packaging
  • Tron: Legacy 1 disc Blu-ray with O-Ring Packaging
  • Tron Original Classic 1 disc Blu-ray with O-Ring Packaging
  • Daft Punk Tron Legacy Original Soundtrack CD
  • Exclusive Tron: Legacy Collectible art cards
  • Tron Betrayal – An Original Graphic Novel Prequel to Tron: Legacy

Tron: Perintö on teknoseikkailu, joka sijoittuu valkokankaalla ennennäkemättömään digitaaliseen maailmaan. Sam Flynn (Garrett Hedlund), Kevin Flynnin (Jeff Bridges) 27-vuotias poika ja tietokonevelho, alkaa selvittää isänsä katoamista ja tempautuu mukaan Tronin digitaaliseen maailmaan, jossa hänen isänsä on elänyt 25 vuotta.

Kevinin ystävän Quorran (Olivia Wilde) avustamana isä ja poika ryhtyvät uhkarohkeaan yritykseen paeta halki visuaalisesti tyrmäävän kyberuniversumin, joka on vuosien saatossa kehittynyt suunnattoman paljon edistyksellisemmäksi ja sitäkin vaarallisemmaksi.

Lue Dome.fi:n Tron: Perintö -elokuvan arvostelu täältä.