UUSIMMAT

Tutustu Tom Cruisen Valkyrie-elokuvan kuvagalleriaan

27.01.2009 09:27 | Muropaketin toimitus

”Ihmiskunnan synkimpänä hetkenä toisen maailmansodan aikana toiset tottelevat määräyksiä, toiset seuraavat omaatuntoaan.” Tutustu nyt Tom Cruisen tähdittämän Operaatio Valkyrien kuvagalleriaan. Tositapahtumiin pohjautuva elokuva kertoo salaliitosta, jonka ainoana tavoitteena oli tappaa Adolf Hitler.

Elokuvan alussa Tom Cruisen esittämä saksalainen eversti Claus von Stauffenberg liittyy mukaan maansa kansanmurhan takana olevan diktatuurin kaatamista suunnittelevaan salaliittoon. Stauffenberg ja muut salaliittolaiset ovat päättäneet näyttää muulle maailmalle, etteivät kaikki saksalaiset ole kuin Hitler. He luovat Operaatio Valkyrien, monimutkaisen vallankaappaussuunnitelman, jonka vuoksi hengenvaarassa ovat niin salaliittolaiset itse kuin heidän perheensäkin. Uhkien varjossakin he ovat pakotettuja hyväksymään ainoan vaihtoehtonsa: Hitler on murhattava.

Bryan Singerin (Epäillyt, X-Men) ohjaama elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 30.1.2009.

Keskustelu

Joo, kai ton vois käydä kattoo. Ei Tom Cruise yhtä hyvii leffoi enää tee ku joskus 80-90-luvulla, mut nykyää sen leffat o iha ok. Kai tuonki vois käydä kattoo, vaik vähä epäaitoo onki, et saksan Natsit puhuuki amerikan tai englannin aksentilla. Aika vitu epäaitoo, mut on seki kai parempi, ku se wannabe-sakemanni aksentti mitä INDIANA JONES- elokuvissa villjellää vähä turhanki paljo mun mielest…

Muropaketin uusimmat