Uusimmat

Universalin pomo haukkui omat elokuvansa: ”The Wolfman ja Land of the Lost olivat paskaa!”

04.11.2011 09:58 Muropaketin toimitus

Suorapuheisuus harvoin kukkii Hollywoodissa. Juuri siksi Universal Studiosin pomo Ronald Meyer on niin hieno mies: hän ei pelkää sanoa mitä ajattelee.

Savannah Film Festival -tapahtumassa yleisölle tällä viikolla puhunut Ronald Meyer ei säästellyt sanojaan analysoidessaan Universal Studiosin viime vuosien ratkaisuja. Miehen mietteitä voit lukea laajemmin Movieline-sivustolta, mutta tässä muutama kohokohta hänen näkemyksistään:

”Arvostelumenestys on hieno juttu, kun sellainen tulee kohdalle. Me teimme Kauniin mielen (Beautiful Mind), mutta en tiedä teemmekö vastaavaa enää. Se on surullista. On hienoa voittaa palkintoja ja tehdä elokuvia, joista voit olla ylpeä ja tienata samalla rahaa. On kuitenkin aina ensisijaista tienata rahaa ja vasta sen jälkeen miettiä oletko ylpeä tekemisistäsi”.

”En usko että kaikkien elokuvien pitäisi olla 3D-muodossa […] Avatarissa oli kaikki mitä rahalla saa, mutta meillä ei ole varaa moiseen.”

”Me teemme paljon paskoja elokuvia. Jokainen niistä särkee sydämeni. [Joe Johnsonin] The Wolfman ja Babe 2 ovat paskimmat elokuvat mitä olemme tehneet. United 93:sta olen ylpeä. Jokaisen amerikkalaisen pitäisi nähdä se.”

Cowboys & Aliens ei ollut tarpeeksi hyvä. Ihan sama ketkä sen tekivät, se ei vaan ollut tarpeeksi hyvä. Kaikki ne ympäriinsä pomppivat pikku olennot olivat paskaa. Se oli mielestäni keskinkertainen elokuva ja me teimme keskinkertaista työtä sen eteen. Land of the Lost oli puolestaan ihan paska. Sitä ei voi selitellä mitenkään. Hyvät aikomukset menivät sen kohdalla ihan hukkaan”.

Scott Pilgrim vastaan maailma oli mielestäni itseasiassa hyvä elokuva, mutta sitä ei menty katsomaan! Eivätkä ihmiset kannustaneet ystäviään katsomaan sitä, mutta sellaista sattuu. Cowboys & Aliens ei ansainnut parempaa menestystä eikä Land of the Lostkaan, mutta Scott Pilgrim olisi kyllä ansainnut”.

Lähde: Movieline