Uusimmat

”Valmistaudu sotaan” – Kolmas John Wick -elokuva sai nimen

07.07.2018 11:03 Muropaketin toimitus

Kolmas John Wick -elokuva julkaistaan vuoden päästä toukokuussa. Keanu Reeves on paljastanut, että elokuva on nimeltään John Wick 3: Parabellum.

Comingsoon.netin haastattelussa John Wick -tähti Keanu Reeves on vahvistanut ensi vuonna julkaistavan, kolmannen John Wick -elokuvan nimen. Aiemmatkin elokuvat ohjanneen Chad Stahelskin ohjastama elokuva on nimeltään John Wick 3: Parabellum.

“Valmistaudu sotaan. Se on osa tunnettua sanontaa: ’Si vis pacem, para bellum’ mikä tarkoittaa: ’Jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan’”, Keanu Reeves tarkentaa elokuvan nimeä.

Kolmannen John Wickin keskeisessä roolissa nähdään myös Halle Berry, jolla Reeves kertoo olevan jonkinlainen yhteys Wickiin. “John Wick taistelee hengestään ja ajattelee Berryn hahmolla olevan jotain tietoa hänestä. Heillä on yhteinen menneisyys”, Reeves kertoo.

Stahelskin lisäksi myös aiemmat elokuvan käsikirjoittanut Derek Kolstad palaa ruotuun. Reevesin ja Berryn lisäksi muissa rooleissa nähdään mm. Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos ja Jason Mantzoukas. Ian McShanen, Commonin, Laurence Fishburnen, Lance Reddickin ja Ruby Rosen odotetaan palaavan rooleihinsa, ja Hiroyuki Sanada nähdään uutisten mukaan elokuvan pahiksena.

John Wick 3: Parabellum julkaistaan 17. toukokuuta 2019.