Video: Chris Hemsworth paljastaa kuinka ensi viikolla Netflixiin saapuvan Extraction-toimintaelokuvan näyttävin kohtaus tehtiin

15.04.2020 09:19 | Muropaketin toimitus

Extraction-toimintaelokuvan tuottajina toimivat Russon veljekset.

Netflix on julkaissut making of -pätkän odotetusta Extraction-toimintaelokuvasta, jonka pääosassa nähdään Thor-stara Chris Hemsworth.

Videossa kurkistetaan kulissien taakse yhdessä näyttelijän ja ohjaaja Sam Hargraven kanssa, jotka selittävät miten elokuvan näyttävin kohtaus toteutettiin. Extraction-elokuvan arvioembargo on edelleen voimassa, joten emme voi kertoa leffasta vielä sen enempää, mutta kyseinen kohtaus, joka näyttää siltä kuin se olisi kuvattu yhdellä otolla on oikeasti komeaa katsottavaa.

Ohjaaja Hargrave on entinen sijaisnäyttelijä, jonka huomaa myös videopätkästä. Se näyttää kuinka ohjaaja on kiinnitetty kaahaavan auton etuosaan, josta käsin hän kuvaa kohtausta itse.

Extraction-elokuvassa Hemsworth esittää palkkasoturia nimeltään Tyler Rake, jonka tehtävänä on pelastaa huumejengin kidnappaama pikkupoika. Hemsworthin lisäksi elokuvassa esiintyvät muun muassa David Harbour, Derek Luke, Fay Masterson, Golshifteh Farahani ja Rudhraksh Jaiswal.

Leffan tuottajina toimivat Russon veljekset ja sen on käsikirjoittanut Joe Russo. Extraction tulee tarjolle Netflixiin 24. huhtikuuta.