Uusimmat

Vinkki viikonlopulle: Variety-lehden Actors on Actors -videot ovat huippukamaa – Mukana Scarlett Johansson, Antonio Banderas, Robert Pattinson, Brad Pitt, Jennifer Lopez…

15.11.2019 18:01 Muropaketin toimitus

Varietyn julkaisemissa Actors on Actors -videoissa näyttelijät haastattelevat toinen toistaan.

Aiemmin tällä viikolla julkaistun, Brad Pittin ja Adam Sandlerin haastattelukeskustelun lisäksi Variety-lehti tarjoaa muitakin kiinnostavia näyttelijähaastatteluita. Puolesta tunnista lähes tuntiin pituudeltaan olevia videoita on julkaistu Pittin ja Sandlerin videon lisäksi neljä muutakin, ja kaikissa niissä nähdään tällä hetkellä pinnalla olevia, tulevan Oscar-kauden osalta varteenotettavia näyttelijöitä.

Avengers-tähdet Chris Evans ja Scarlett Johansson haastattelevat toisiaan. Avengers: Endgamen lisäksi Evans nähdään lähiaikoina myös Rian Johnsonin ohjaamassa murhamysteerissä Knives Out! Johansson puolestaan tähdittää Noah Baumbachin ohjaamaa draamaa Marriage Story, joka julkaistaan Netflixissä 6. joulukuuta.

Yhdessä keskustelevat myös Eddie Murphy ja Antonio Banderas, jotka ovat työskennelleet yhdessä Shrek-elokuvissa. Murphy on tällä hetkellä mukana Netflix-elokuvassa Dolemite Is My Name (lue Muropaketin arvostelu), Banderas puolestaan tähdittää toista Netflix-elokuvaa, Steven Soderberghin ohjaamaa The Laundromatia, mutta vielä vaikuttavamman roolin hän tekee Pedro Almodovarin koskettavassa elokuvassa Kärsimys ja kunnia (lue Muropaketin arvostelu).

Neljännen videon kaksikkona ovat elokuvaa Hustlers tähdittävä Jennifer Lopez ja tuleva Batman-tähti Robert Pattinson, joka nähdään tällä viikolla julkaistavassa, genrerajoja väistelevässä elokuvassa The Lighthouse (lue Muropaketin arvostelu). Viimeinen kaksikko on viime vuosina vaikuttanut etenkin television puolella, sillä Laura Dern on nähty palkitussa HBO-sarjassa Big Little Lies ja Sterling K. Brown puolestaan koskettavassa perhedraamassa This Is Us.

Kaikki videot löytyvät myös Varietyn Actors on Actors 2o19 -listalta.