Uusimmat

X-Men: First Class -elokuvan käsikirjoittajat haluavat Cablen jatko-osaan

03.06.2011 08:49 Muropaketin toimitus

X-Men: First Class saa odotetun ensi-iltansa Suomessa tänään, joskin innokkaimmat näkivät elokuvan ennakkoon Helsingin Tennispalatsissa jo eilen. Vaikka elokuvan ensimmäisen viikon lipputuloista tai katsojamääristä ei ole vielä mitään tietoa, suunnitellaan mutanteille jo uusia valkokangasseikkailuja.

Coventry Telegraphin haastattelussa X-Men: First Class -elokuvan käsikirjoittajat Zack Stentz ja Ashley Miller ovat paljastaneet, minkä mutantin he haluaisivat mahdollisessa jatko-osassa katsojille esitellä. Kyseessä on Nathan Summers alias Cable. ”Hän on niin cool hahmo ja emme ole nähneet häntä vielä valkokankaalla ollenkaan”, Miller perusteli.

Mikäli Cable valkokankaalle vihdoinkin pääsee, on todennäköistä, että hänen taustatarinansa kirjoitetaan hyvin vahvasti uudelleen. Sarjakuvien puolella Cable kun on Ryhmä-X:n johtajan Kykloopin ja Jean Greyn kloonin Madelyne Pryorin poika, joka lähetettiin tulevaisuuteen ollessaa vasta vauva, mutta palasi sittemmin takaisin nykyaikaan taistelemaan paremman huomisen puolesta. Hahmon loivat Louise Simonson ja Rob Liefeld vuonna 1990.

Samassa haastattelussa Zack Stentz ja Ashley Miller paljastivat että Uusista Mutanteista tuttu Auringonpilkku pääsi melkein ”ensimmäiselle luokalle”, mutta leikattiin lopulta käsikirjoituksesta mm. erikoistehosteiden hinnan takia.

Lue Dome.fi:n X-Men: First Class -arvostelu täältä: X-Men: First Class on tyylikäs, mutta kiireestä kärsivä sci-fi-seikkailu.

Lähde: Coventry Telegraph