Uusimmat

Androidin lähdekoodi sisältää lisätietoja peruuntuneesta Pixel-puhelimesta – valmistajana olisi toiminut HTC?

27.10.2017 18:08 Muropaketin toimitus

Alun perin huhuttiin, että Google olisi julkaissut kolme toisen generaation Pixel-puhelinta. Nyt Androidin lähdekoodista on löytynyt lisätietoja peruuntuneesta ”muskiesta”.

Google julkisti uudet Pixel XL ja Pixel 2 XL -älypuhelimet aiemmin tässä kuussa, mutta huhujen mukaan Google olisi alun perin suunnitellut kolmea toisen sukupolven Pixel-laitetta. Nyt peruuntuneesta, muskie-koodinimellä tunnetusta Pixelistä on löytynyt lisätietoja Androidin lähdekoodista.

XDA-Developersin mukaan muskien valmistajana olisi todennäköisesti toiminut HTC, siinä missä muiden Pixel 2 -älypuhelinten valmistaja on LG. Laitteen akun koko olisi ollu kookkaat 3830 milliampeerituntia, siinä missä Pixel 2 XL:n akun koko on vain 3520 milliampeerituntia. Muskiessa olisi todennäköisesti ollut myös 560 DPI:n pikselitiheyden näyttö ja se olisi virallisten Pixel 2 -mallien tavoin sisältänyt Pixel Visual Core -apupiirin.

Muskie peruttiin todennäköisesti siksi, ettei Google halunnut julkistaa kahta suurikokoista Pixel XL -mallia. Lopulta Google päätyikin julkaisemaan vain LG:n kehittämät Pixel 2 -mallit.