Uusimmat

Facebook aikoo edelleen lisätä WhatsAppiin mainoksia

Kuva: © WhatsApp

28.04.2020 08:35 Muropaketin toimitus

Facebook aikoo edelleen lisätä WhatsApp-pikaviestimeen mainoksia, joskaan käyttäjät eivät todennäköisesti näe niitä vielä pitkään aikaan.

Mainoksien piti ilmestyä WhatsAppin Tila-välilehdelle jo viime vuonna, mutta vielä niitä ei ole näkynyt. The Informationin (maksumuuri) saamien tietojen mukaan ideaa mainoksista ei kuitenkaan ole vielä kuopattu, vaan Facebook aikoo edelleen lisätä ne sovellukseen. Asiasta kertoi myös Engadget.

Facebook on kuitenkin jäänyt odottamaan, että se saa eri viestintäalustojensa, eli WhatsAppin, Facebook Messengerin ja Instagramin Direct-viestien yhdistämisen valmiiksi. Tähän tulee kulumaan vielä pidemmän aikaa, joten mainoksia ei todennäköisesti ilmesty WhatsAppiin vielä aivan lähitulevaisuudessa.

Facebook aikoo kohdentaa mainoksia käyttäjille puhelinnumeron avulla. Idea on kuitenkin kerännyt vastustusta myös yrityksen sisällä, sillä Facebookin johtohenkilöt pelkäävät, että ihmiset kokisivat tämän yksityisyyttä loukkaavana ja he saattaisivat poistaa Facebook-tilinsä.

Muropaketin uusimmat