Uusimmat

Hämmentävä taittuvanäyttöinen puhelin, Intel Core i9-10900K-vuoto, Google Mapsin uudet ominaisuudet – ja viikon 6/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

09.02.2020 14:08 Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 5/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Huumelordi Pablo Escobarin veli julkisti jo toisen taittuvanäyttöisen puhelimensa ja markkinoi sitä erittäin hämmentävällä videolla

Huumelordi Pablo Escobarin veli Roberto De Jesus Escobar Gaviria on julkistanut jo toisen taittuvanäyttöisen puhelimensa.

Intelin Core i9-10900K -prosessori bongattu 3DMark-testituloksista

3DMark-testitulos on ainakin lisävahvistusta sille, että Intelin työpöytäprosessorien seuraava lippulaiva on 10-ytiminen.

Google Maps juhlii 15-vuotissyntymäpäiviään uusien ominaisuuksien muodossa

Google Maps täyttää tällä viikolla 15 vuotta. Sen kunniaksi Google on esitellyt, millaisia toimintoja navigointisovellukseen on lupa odottaa.

Testi: HyperX Pulsefire Dart -pelihiiri ja Chargeplay Base -latausalusta – Toimivaa langattomuutta ja monipuolista latausta

Langattomuus on monissa tuotteissa valttina – aina latausta myöten. Myös pelaamiseen suunnatut oheislaitteet ovat yhä useammin vapaita kaapeleista. Testasimme miten HyperX Pulsefire Dart -pelihiiri toimii langattomassa käytössä. Samalla tutustuimme valmistajan monikäyttöiseen latausalustaan.

Testi: Turtle Beach Elite Atlas Aero -pelikuulokkeet – Jämäkkyyttä ja pelikuulokkeiksi hyvää äänentoistoa arvostavan valinta

Turtle Beachin Elite Atlas Aero -pelikuulokkeet eivät liikoja olemuksellaan koreile. Testiin otettu malli edustaa valmistajan tarjonnassa hillitymmän näköistä ja laadukkaampaa tuotesarjaa. Tämä myös näkyy hinnassa ja kuuluu äänessä.