Uusimmat

Kääntyvällä kolmoiskameralla varustettu Samsung Galaxy A80 saapuu Suomeen ensi viikon alussa

05.07.2019 20:02 Muropaketin toimitus

Samsungin ylempää keskiluokkaa edustava Galaxy A80 saapuu Suomessa myyntiin heinäkuun kahdeksantena päivänä eli ensi maanantaina 679 euron hinnalla. 

Galaxy A80 erottuu erityisesti kääntyvällä kolmoiskamerallaan, jota voi käyttää sekä pää- että etukamerana. Kolmoiskamerassa on 48 megapikselin pääkenno, jota tukevat kahdeksan megapikselin laajakulmakamera ja TOF-anturi. Galaxy A80:ssa on lisäksi 6,7-tuumainen FHD+ Super AMOLED -näyttö, pikalatausta tukeva 3700 milliampeeritunnin akku ja näytönalainen sormenjälkilukija.

Puhelimen suositushinta on Suomessa 679 euroa, jonka lisäksi heinäkuun 21. päivään mennessä puhelimen ostaneet palkitaan Galaxy Buds -kuulokkeilla. Galaxy A80 tulee saataville hopeisena, kultaisena ja mustana.

Muropaketin ensituntumissa Galaxy A80:ntä kuvailtiin näin: ”Samsung Galaxy A80 on alkutuntumien perusteella hyvinkin mielenkiintoinen uutuusmalli. Ulkoisesti sen massiivinen koko ja iso 6,7-tuumainen näyttö sopivat loistavasti paljon kuvaaville sekä käyttäjille, jotka haluavat myös editoida kuvia ja videota suoraan puhelimellaan. Isosta näytöstä on iloa myös some-, viihde- ja pelikäytössä.”