Uusimmat

Bose julkisti uudet QuietComfort Earbuds II -vastamelukuulokkeet

08.09.2022 16:48 Muropaketin toimitus

Bose on esitellyt parannellut QuietComfort Earbuds II -vastamelukuulokkeet. 

Kuulokkeissa on edeltäjää pienempi muotoilu. Ulkomittoja on kutistettu noin kolmannes ja yhdellä kuulokkeella on painoa vain kuuden gramman verran.

Kuulokkeissa on hyödynnetty CustomTune -äänen kalibrointitekniikkaa. CustomTunen avulla QC Earbuds II -kuulokkeet mukauttavat valmistajan mukaan äänen ja melunvaimennuksen suorituskyvyn älykkäästi vastaamaan jokaisen korvan ainutlaatuista muotoa.

QuietComfort Earbuds II:t tarjoavat parannetun puheentunnistuksen, jonka mahdollistaa päivitetty melunpoistoalgoritmi. Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.3:a, niissä on IPX4-luokituksen mukainen hien- ja vedenkestävyys ja ne toimivat mobiililaitteiden sisäänrakennettujen ääniavustajien kanssa. Kuulokkeiden akun kesto on jopa kuusi tuntia ja latauskotelo mahdollistaa kolme lisälatausta. Kotelo voi ladata kuulokkeet täyteen lataukseen tunnissa ja nopea 20 minuutin lataus mahdollistaa jopa kahden tunnin käytön. Kotelo latautuu täyteen lataukseen kolmessa tunnissa USB-C:n kautta.

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet tulevat myyntiin Triple Black (musta) -värisenä 29. syyskuuta 2022 alkaen hintaan 299,95 euroa ja niitä voi tilata ennakkoon Suomessa 8. syyskuuta alkaen. Soapstone (valkoinen) -värivaihtoehto tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.