Uusimmat

DJI esitteli parannellun Osmo Action 4 -toimintakameran

03.08.2023 21:55 Muropaketin toimitus

DJI on esitellyt uusimman toimintakameransa, joka on heti myynnissä myös Suomessa.

Kamerasta löytyy uudistettu 1/1,3 tuuman kuvakenno, jossa on f2.8 aukko, 2.4 mikrometrin pikselikoko ja 155 asteen näkökenttä. Videotallennus onnistuu parhaimmillaan 4K-tarkkuudella ja 120 kuvan sekuntinopeudella. Kameran 10-bittinen D-Log M -väritila tallentaa yli miljardi väriä ja värilämpötilan anturi varmistaa todenmukaiset värisävyt.

DJI:n lupauksien mukaan RockSteady 3.0/3.0+ poistaa tehokkaasti kameran tärinän kaikkiin suuntiin. HorizonBalancing/HorizonSteady puolestaan auttaa poistamaan kameran tärinän kaikkiin suuntiin ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa. Kolme mikrofonia ja kohinanvaimennus parantavat valmistajan mukaan äänenlaatua ja kameraan voi liittää myös ulkoisia mikrofoneja.

Kameran mukana tulevan vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota jopa 2,5 tuntia kerrallaan. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin 18 minuutissa. Kamera ja akku kestävät jopa -20 Celsius-asteen kylmyyttä ja kameran kanssa voi sukeltaa ilman suojakuoria aina 18 metrin syvyyteen asti.

InvisiStick-toiminto tunnistaa ja piilottaa selfietikun videoista digitaalisesti useammissa tilanteissa ja kamerassa on magneettinen ja hakasilla varmistettu pikakiinnitysjärjestelmä. LightCut-puhelinsovellus yhdistyy langattomasti kameraan WiFi-yhteyden kautta. Se mahdollistaa nopeat esikatselut ja automaattisen muokkauksen ilman, että videomateriaalia tarvitsee siirtää kamerasta.

DJI Osmo Action 3 Standard Combo tulee saataville 439 euron hinnalla sisältäen kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen. DJI Osmo Action 4 Adventure Combo tulee saataville 549 euron hinnalla sisältäen kameran, kolme akkua, kolmen akun latauskotelon, suojakehyksen, 1,5 metrin jatkovarren, kaksi pikakiinnikettä ja tarrakiinnikkeen.

Muropaketin uusimmat