Uusimmat

DJI esitteli uuden Osmo Mobile 6 -gimbaalin

24.09.2022 13:36 Muropaketin toimitus

DJI on julkistanut Osmo Mobile 6 -käsivakaimen älypuhelimille. Laite tarjoaa muun muassa automaattiseurannan, kuvan vakauttamisen, muokkaustyökalut ja monipuoliset kuvaustilat.

Vakautusjärjestelmän ansiosta puhelimella kuvattu liikkuva videokuva sekä valokuvat ovat vakaita kuvaustilanteesta riippumatta. ActiveTrack 5.0 -seurantaominaisuudella on helppoa kuvata kohdetta myös nopeasti liikkuessa.

Taitettuna käsivakain mahtuu kämmenelle ja on helppo laittaa laukkuun, reppuun tai taskuun. Puhelin kiinnittyy laitteeseen magneettisella kiinnitysjärjestelmällä. iPhone-yhteensopivalla Quick Launch -pikakäynnistyksellä DJI Osmo Mobile 6 on aiempia malleja nopeampi ottaa käyttöön. Pikakäynnistys mahdollistaa nopean kuvaamisen ilman alkuvalmisteluita.

Kahvassa olevan  tilapaneelin ja painikkeen ansiosta akun varaustason tarkistaminen ja neljän vakaustilan vaihtaminen käy nopeasti. Kahvassa olevan sivupyörän avulla voi ohjata puhelimen zoomausta. Kahvan sisään menevän teleskooppimaisen jatkovarren ansiosta kuvien ottaminen onnistuu myös korkealta sekä paikoista, joihin kuvaaja ei voi itse mennä. Lisäksi kahva on avattavissa kolmijalaksi, jolloin sitä voidaan käyttää tukevana kuvausjalustana esimerkiksi pöytätasoilla.

DJI Osmo Mobile 6 tulee heti myyntiin 179 euron hinnalla. Käsivakaimen mukana toimitetaan magneettinen kiinnitysmekanismi, kolmijalka, latausjohto ja säilytyspussi.

Muropaketin uusimmat