Uusimmat

Huawei Watch GT 3 SE saapui Suomeen

28.11.2022 18:08 Muropaketin toimitus

Huawei Watch GT 3 SE -kellon myynti alkaa tänään 28. marraskuuta Suomessa valikoiduilla jälleenmyyjillä. Hintaa kellolla on 199 euroa.

Huawei Watch GT 3 SE yhdistää sporttisen tyylin loistavaan käyttömukavuuteen. Kevyen rakenteen ja jopa kahden viikon akunkeston ansiosta kello sopii pitkiinkin ulkoilu- tai kuntoiluhetkiin. Watch GT 3 SE tukee myös pikalatausta, toimii Android- ja iOS-puhelinten kanssa sekä mahdollistaa harjoittelutulosten jakamisen läheisille Huawei Health -sovelluksen ja Strava-yhteentoimivuuden kautta.

Watch GT 3 SE on kehitetty erityisesti liikunnallisia käyttäjiä varten. Laitteen paino ilman ranneketta on 35,6 g ja paksuus 11 mm.  Värivaihtoehtoja on kaksi, musta Graphite Black ja vihreä Wilderness Green. Watch GT 3 SE:n kellotaulut ja käyttöliittymä heräävät eloon 1,43-tuumaisella AMOLED-värinäytöllä, jonka tarkkuus on 466 x 466 pikseliä ja pikselitiheys 326 PPI.

Huawei Watch GT 3 SE tukee 5 ATM:n vesitiiviyttä ja sitä voidaan käyttää jopa 50 metrin syvyydessä 10 minuutin ajan. Kellon näyttöä suojaa Corning Gorilla Glass -lasi. Kellon paikantamisjärjestelmä hyödyntää viittä satelliittijärjestelmää.

Urheilulliset käyttäjät hyötyvät Watch GT 3 SE -älykellon yli 100 urheilutilasta, älykkäistä juoksuohjelmista ja Huawein Suomessa kehittämästä TruSport-algoritmista, joka antaa hyödyllisiä arvioita ja ehdotuksia harjoituksista kerättävän tiedon avulla. Lisäksi mukana on muita kattavia terveys- ja älytoimintoja.