Uusimmat

Jabralta erityisesti etätyöskentelyyn suunnatut langattomat Connect 5t -nappikuulokkeet

01.10.2022 13:35 Muropaketin toimitus

Jabra Connect 5t -kuulokkeiden valttikorteiksi mainitaan kuuden mikrofonin mukanaan tuomat puheluäänet, aktiivinen vastamelutekniikka sekä monipuoliset yhdistämismahdollisuudet.

Nappikuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi koko päivän ajan. Tätä tukee myös ilmoitettu akkukesto: Nappikuulokkeet tarjoavat seitsemän tuntia käyttöaikaa ja jopa 28 tuntia Qi-yhteensopivalla langattomalla latauskotelolla. Pikalataus tuo 10 minuutissa tunnin käyttöaikaa.

Nappikuulokkeissa on sisään- ja ulospäin suunnatut mikrofonit, joiden myötä napit vaimentavat korvan sisä- ja ulkopuolelta tulevaa melua ja antavat etätyötä tekevälle mahdollisuuden keskittyä puheluihin ilman häiriöitä. Kuuden mikrofonin tekniikka tarjoaa myös laadukkaan puheluäänen. Kuuden millimetrin kaiutinelementteihin perustuvissa napeissa koodekeista tuettuina ovat SBC, AAC ja aptX.

Connect 5t:n Bluetooth Multipoint -ominaisuus mahdollistaa samanaikaisen yhteyden kahteen laitteeseen. Android- ja Windows-käyttäjien iloksi Google Fast Pair- ja Microsoft Swift Pair -ominaisuudet yhdistävät nappikuulokkeet muihin laitteisiin nopeasti, jolloin usean laitteen käyttäminen helpottuu.

Jabra Connect 5t tulee Suomessa myyntiin lokakuun puolivälissä. Kuulokkeiden suositushinta on 170 euroa.

LUE MYÖS: Testi | Langattomat Jabra Elite 5 -kuulokkeet – Etätyöläisen päivän pelastajat