Uusimmat

Nokialta Symbian-pohjainen Oro-luksuspuhelin

25.05.2011 15:54 Juha Kokkonen

Nokia OroNokia on julkaissut uuden Symbian-pohjaisen luksuspuhelimen, jonka pinnoissa on käytetty kultaa, nahkaa ja safiiria. Puhelin on nimeltään Nokia Oro ja se perustuu C7-malliin. Tekniset ominaisuudet ovat siis ennalta tuttuja – 3,5 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin EDoF-kamera, WLAN, GPS ja kullanvärisellä käyttöliittymällä koristeltu Symbian Anna -käyttöjärjestelmä.

Oro on suunnattu luksustuotteeksi käyttäjille, jotka haluavat erottautua massasta. Puhelimessa on keskitytty erityisesti laatuvaikutelmaan ja materiaaleihin. Puhelimessa on käytetty aitoa 18 karaatin kultaa, joka on pinnoitettu naarmuja kestäväksi. Takakuori on verhottu laadukkaalla skottilaisella nahalla ja kotinäppäin on valmistettu lasia kahdeksan kertaa kestävämmästä safiirikristallista. Oron mukana toimitetaan Nokia J -Bluetooth-kuuloke, joka on myös koristeltu 18k kultauksella.

Nokia Oron kaltaiset premium-tuotteet ovat aina myyneet hyvin Venäjällä. Meillä on suuri määrä käyttäjiä, jotka haluavat laadultaan jamateriaaleiltaan sellaisen tuotteen, joka heijastaa heidän menestystään ja sosiaalista asemaansa. Joillakin alueilla premium-tuotteiden omistaminen vaikuttaa siihen, suhtaudutaanko käyttäjään vakavasti”, kertoo Nokian Venäjän alueen johtaja Gabriel Speratti.

Puhelin tulee kauppoihin vuoden kolmannella neljänneksellä valituissa Euroopan ja Aasian maissa. Tällaisia kohdemaita ovat ainakin Venäjä ja Kiina. Puhelimen veroton suositushinta on yli 800 euroa. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valko-ruskea.

Nokian lehdistötiedote

Nokia Conversations, Introducing Nokia Oro