Uusimmat

OnePlus tuo myyntiin OnePlus Pad Go -tabletin 4G-valmiudella – lisäksi OnePlus Watch 2 -älykellosta tulee Nordic Blue Edition-erikoisversio

Kuva: OnePlus

23.04.2024 17:00 Muropaketin toimitus

OnePlus tuo kaksi lisäystä tuotevalikoimaansa Euroopassa: OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion lisäksi myyntiin tulee OnePlus Pad Go -tabletti. Molemmat tuotteet esiteltiin tänään Helsingissä.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition on saanut inspiraationsa skandinaavisesta tyylistä ja muotoilusta. Merellisen Pohjolan inspiroimassa kellossa on kaksisävyinen kellotaulu, joka muistuttaa klassisia laivojen GMT-kronometrejä.

Kuva: OnePlus

Kellossa on myös uusi ranneke, jossa yhdistyy aito nahka ja ihoystävällinen kumi. OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition saa virtansa kahdesta piirisarjasta, tarjoten alan johtavan 100 tunnin akunkeston ja tarkan kuntoiluseurannan.

Kuva: OnePlus

OnePlus Watch 2 Nordic Edition -erikoisversion suositushinta on 379 euroa ja kello on saatavilla Suomessa vain Elisalta. Nordic Edition -erikoisversio tulee ennakkomyyntiin heti ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta.

LUE MYÖS: Testi OnePlus Pad -tabletti – Ei aivan napakymppi, mutta erittäin järkevä kokonaisuus

OnePlus Pad Go laajentaa OnePlussan tablettitarjontaa Euroopassa OnePlus Pad Go’ssa on 2408 x 1720 pikselin resoluutio ja se yltää 90 hertsin virkistystaajuuteen. Visuaalista suorituskykyä täydentää myös Dolby Atmos -äänentoisto.

Kuva: OnePlus

Muistia on kahdeksan gigatavua ja tallennustilaa enintään 256 gigatavua. Järjestelmäpiirinä laitteessa on MediaTek Helio G99. Akku on kapasiteetiltaan 8000 milliampeerituntia ja sitä voi ladata 33 watin Supervooc-pikalatauksella. Tabletin mitat ovat 255,1 x 188 x 6,9 millimetriä ja painoa sillä on 532 grammaa. Tarjolle tulee versio 4G -yhteydellä.

OnePlus Pad Go mahdollistaa synergiaetuja OnePlus-älypuhelimien kanssa tarjoten älykkäitä ominaisuuksia kuten esimeriksi Content Syncin, joka mahdollistaa leikepöydän ja valokuvagallerian jakamisen suoraan tabletin ja OnePlus-älypuhelimien välillä.

OnePlus Pad Go -tabletin suositushinta on 329 euroa (8+128 Gt) ja tabletti tulee Suomessa myyntiin välittömästi.

Muropaketin uusimmat